Despre NoiCu siguranta, cei mai multi dintre voi, ati urmarit, pe cerul Moldovei, minunatele baloane plutind in zbor, si tot atunci, probabil v-ati intrebat: De unde? Cine? Cum? Va povestim chiar aici. Suntem noi, cei de la Clubul Sportiv National AEROBIS.

Povestea noastră a început în 2008, când în Moldova se vorbea despre baloanele cu aer cald doar de la televizor și din romanele scrise de Jules Verne.

Piloții noștri, Sergiu Zavulan și Gheorghe Grecu, au zeci de ore de zbor la activ, în cadrul mai multor evenimente internaționale de zbor cu balonul și sunt singurii profesioniști din Moldova pregătiți să vă poarte pe aripile vântului și să vă readucă pe pământ cu zâmbetul pe buze.

Pentru că iubim zborul cu balonul, la Clubul Sportiv Național Aerobis organizăm pentru al patrulea an Festivalul Internațional al Baloanelor cu Aer Cald, la care participă cei mai buni piloți la nivel mondial.

Misiunea noastră este popularizarea şi dezvoltarea balooningului în Republica Moldova, pregătirea noilor specialiști în domeniu, organizarea de evenimente cu participarea baloanelor cu aer cald, mărirea flotei de baloane cu aer cald și, cel mai important, satisfacția Dumneavoastră.Baloanele noastre

Flota CSN AEROBIS este formată din două baloane cu aer cald. Ambele baloane deţin certificatul EASA  – singurul de acest fel care certifică navele aeriene pentru exploatarea în Europa şi pentru transportul de pasageri.

      Baloanele noastre sunt produse în Uniunea Europeană după cele mai înalte standarde din domeniu și sunt certificate de Agenția Europeană de Siguranță Aeronautică – EASA.


Balonul Orange

Kubicek BB30Z

Fabricat de: Kubicek Balloons, Cehia

Volum: 3000 m3 de aer

Poate ridica într-un zbor maxim 4 pasageri, cu o greutate totală de cel mult 270kg.

Balonul AEROBIS

Cameron O-105

Fabricat de: Cameron Balloons, Marea Britanie

Volum: 3000 m3 de aer

Este executat în proporție de 40% din Hyperlast – cel mai rezistent material utilizat în producţia baloanelor cu aer cald

Poate ridica într-un zbor maxim 4 pasageri, cu o greutate totală de cel mult 270 kg.


Piloții AEROBIS


Sergiu Zavulan – Licenţă MD-FB-001 Din 2008

Este Primul Pilot De Balon Cu Aer Cald Din Istoria Modernă A Republicii Moldova, Cu O Vastă Experienţă De Zbor La Nivel Internațional. Participant La Diferite Evenimente Din Domeniu În Ucraina, România, Lituania, Etc. Organizatorul Festivalului Internaţional Al Baloanelor Cu Aer Cald Din Moldova. Membru Fondator Şi Preşedintele Clubului Sportiv Naţional AEROBIS.

Gheorghe Grecu – Licenţă MD-FB-003 Din 2011

Pilot Din 2011 Cu O Bogată Experienţă Internațională. Participant La Festivaluri De Baloane În România Şi Ucraina. În 2014 A Efectuat “Turul Armeniei” Cu Balonul Orange. Organizator Al Festivalului Internaţional Al Baloanelor Cu Aer Cald Din Moldova.
Gheorghe-Grecu-02.jpg


Partenerii nostri

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this