FESTIVALUL BALOANELORÎnscrie-te aici pentru un zbor cu balonul în cadrul            
AEROBIS Balloon Fiesta

PRIMUL VENIT – PRIMUL DESERVIT

Pentru a zbura cu balonul cu aer cald la AEROBIS Balloon Fiesta, este necesar să completați formularul de participare.

Prin completarea acestui formular, Dumneavoastră vă exprimați intenția certă de a zbura în cadrul festivalului. După completare, pe e-mailul indicat în formular, veți primi o confirmare a înregistrării, pe care va trebui să o imprimați sau să o prezentați pe dispozitivul mobil la INFOCENTRUL AEROBIS Balloon Fiesta în ziua în care ați fost programat pentru zbor.

Fiecare participant la un zbor în cadrul festivalului trebuie să aibă asupra sa un document de identitate.

În cadrul festivalului, prețul unui zbor liber cu balonul este de 

99 euro pentru o persoană.

[]
1 Step 1
Nume / Prenumeyour full name
Nr. de telefonyour full name
Greutateayour full name
Comentarii...more details
0 / 350
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder

Programul zborurilor in cadrul festivalului:

25 Mai: Dimineata la 06.30 din Orheiul Vechi
25 Mai: Seara la 18:00 de la Moldtelecom s.Ivancea

26 Mai: Dimineata la 06.30 din Orheiul Vechi
26 Mai: Seara la 18:00 de la Moldtelecom s. Ivancea

27.Mai: Dimineata la 06.30 din Orheiul Vechi
27 Mai: Seara la 18:00 de la Mold telecom s.Ivancea

Condițiile de participare:

  • Ziua și perioada zborului (zbor de dimineață/zbor de seară) vor fi decise de către organizatori. Lista finală a participanților la zbor în cadrul festivalului, pentru fiecare sesiune de zbor se va forma după principiul „Primul înregistrat – primul deservit”.
  • Numărul de persoane aflate într-o singură nacelă (coș al balonului), pentru fiecare balon, va fi decis de către piloții baloanelor.
  • Toți participanții înscriși, se vor prezenta la zbor având cu ei un act de identitate.
  • Persoanele care vor primi confirmarea participării la zbor, vor trebui să își confirme prezența la punctul de informare, care se va afla pe teritoriul desfășurării Festivalului.
  • În situația în care, din cauza condițiilor meteo sau altor motive obiective, zborul pentru care ați fost selectat nu va avea loc, el va fi reprogramat.
  • Decizia despre zbor va fi luată de către piloții care vor efectua zborul, în urma unei ședințe tehnice.
  • Organizatorii își rezervă dreptul de a accepta / refuza participarea la zborurile organizate în cadrul festivalului pentru fiecare solicitant în parte.

 

Vă reamintim că în cadrul festivalului, numărul celor care doresc să zboare este destul de mare. Dacă nu ați fost telefonat cu 3 zile înainte de zbor, nu vă descurajați, vă așteptăm la un zbor cu balonul în alte zile.

Achitarea pentru zbor se va face în numerar, după completarea unui “Formular de asumare a responsabilității”.

Festivalul Internațional al Baloanelor cu Aer Cald “AEROBIS Balloon Fiesta” este cel mai important eveniment pe care AEROBIS îl organizează în Republica Moldova.

Datorită prieteniei noastre cu diferiți piloți din Europa, începând cu anul 2012, în ultimul weekend al lunii mai, organizăm acest eveniment inedit și unic. La edițiile organizate până acum, am reușit să aducem nume importante ale balooningului European din România, Ucraina, Ungaria, Rusia, Republica Cehă, Olanda, Belgia ți Lituania.

Personalități notorii din domeniu ne-au fost alături atunci când am reușit să organizăm o adevărată paradă a culorii pe cerul Moldovei: Hans van Hoesel – Președintele Asociației Regale de ballooning din Olanda, Machael Suchy – campionul european și național al Cehiei și Austriei, Dan Chiriac de la Aeroclubul României, Ion Istrate de la “John Balon Sky team”, Eduardas Aluzas de la “Balloon Service” din Lithuania, precum și piloții ucraineni Sergiy Skalko și Vlad Sagan.

Tradiția festivalului baloanelor cu aer cald continuă și, la Aerobis, ne asigurăm în fiecare zi ca fiecare moment pe care îl petreceți cu noi în înaltul cerului să fie plin de magie și amintiri pe viață.

Vă invităm să vă alăturați echipei noastre, în calitate de parteneri ai Festivalului “AEROBIS Balloon Fiesta” din Moldova.


Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this