Înscrie-te pentru un zbor cu balonul

ZBOR INDIVIDUAL

119 €

Este recomandat atunci când alegeți să achitați separat pentru fiecare loc în cadrul unui grup de pasageri

ZBOR EXCLUSIV

399 €

Este recomandat pentru 2 persoane în zbor exclusivi sau familie formata din 2 maturi si cel mult 2 copii

AVANTAJELE ZBORULUI CU BALONUL

Cadou inedit

Cel mai potrivit cadou pentru persoana iubită este un un zbor cu balonul. Iar la cereri în căsătorie ce au avut loc în balonul nostru, rata de succes este de 100%

Priveliște superbă

În timpul zborului, pot fi surprinse peisaje spectaculoase, fără niciun fel de restricții ale câmpului vizual.

Clipe de neuitat

Experiența noastră reprezintă garanția unor clipe minunate în zbor, sau a promovării, în mod profesionist a imaginii companiei.

Certificat cadou

Pentru toate tipurile de zbor, noi vă putem oferi și livra, la solicitarea dvs., 

fără vreun cost suplimentar, un CERTIFICAT-CADOU pentru o călătorie cu balonul.

CERTIFICATUL este un cadou perfect pentru o zi de naștere, evenimente de familie sau corporative.
Livrarea certificatului este GRATUITĂ
Pentru a obține un certificat-cadou, este necesar să parcurgeți următorii pași:

certificat-cadou
  • să ne contactați la +373 69 600 999 (disponibil pe Viber si WhatsApp);

  • să alegeți oferta de zbor (Zbor INDIVIDUAL pentru una, doua sau trei persoane la preț de 119 Euro/persoană, sau Zbor EXCLUSIV de 399 Euro);

  • să ne trimiteți un mesaj la +373 69 600 999, indicând numele și prenumele persoanei căreia îi va fi înmânat CERTIFICATUL CADOU. La dorință, puteți să includeți și câteva rânduri de felicitare adresate beneficiarului CERTIFICATULUI-CADOU și o adresă la care să fie livrat acesta.

BINE DE ȘTIUT…

Balonul cu aer cald, poate decola de pe orice teren cu o suprafața de circa 40×40 metri și care corespunde normelor elementare de securitate. În așa fel, locul decolării este ales împreună cu passagerii, acesta necesitând și acceptul pilotului care va efectua respectivul zbor.

Programul unui zbor, durează circa 2h30 min-3 h, dintre care, pregătirea balonului pentru decolare – 30 min, în aer ne aflăm circa 60 min (+/- 15 min). După aterizare, fiecare pasager care a zburat pentru prima dată este supus unui ritual cu șampanie, diplome și titluri nobile. Dupa aceasta, revenim în oraș sau la locul decolării.

Având în vedere că un balon nu poate fi manipulat pe orizontală, niciodată nu se știe locul exact unde va ateriza acesta. Pilotul, din zbor, va alege un câmp, pășune, teren deschis pe care să aterizeze. În general, aterizarile sunt efectuate în afara localităților.

După aterizare, grupul de pasageri este adus sau la locul decolării sau în oras cu transportul organizatorilor sau transportul pasagerilor. În funcție de doleanțele pasagerilor, noi putem să organizăm deplasarea mijloacelor de transport ale acestora la locul aterizării.

AEROBIS ÎN CIFRE

0
Ani experiență
0
Zboruri efectuate
0 %
Emoții pozitive
0
Evenimente internaționale

CINE SUNT PILOȚII?

Piloții noștri dețin licență de comandant de navă aeriană, certificate medicale, aprobări și permis pentru a efectua zboruri turistice și de agrement, cu pasageri la bord. De asemenea, au peste 15 ani de experiență în domeniu și sute de ore de zbor în palmares, atât naționale, cât și internaționale.

Sergiu-Zavulan

Sergiu Zavulan

Pilot aerobis

Pilot Gheorghe Grecu

Gicu Grecu

Pilot aerobis

obține O CONSULTAȚIE GRATUITĂ