Despre noi

14.09.19. -19

Cu siguranță, cei mai mulți dintre voi, ați urmarit, pe cerul Moldovei, minunatele baloane plutind în zbor, și tot atunci, probabil v-ați întrebat: De unde? Cine? Cum? Vă povestim chiar aici. Suntem noi, cei de la Clubul Sportiv Național AEROBIS.
Povestea noastră a început în 2008, când în Moldova se știa despre baloanele cu aer cald doar de la televizor și din romanele scrise de Jules Verne.
Piloții noștri, Sergiu Zavulan și Gheorghe Grecu, au zeci de ore de zbor la activ, în cadrul mai multor evenimente internaționale de zbor cu balonul și sunt singurii profesioniști din Moldova pregătiți să vă poarte pe aripile vântului și să vă readucă pe pământ cu zâmbetul pe buze.
Pentru că iubim zborul cu balonul, la Clubul Sportiv Național Aerobis organizăm pentru al patrulea an Festivalul Internațional al Baloanelor cu Aer Cald, la care participă cei mai buni piloți la nivel mondial.
Misiunea noastră este popularizarea şi dezvoltarea ballooning-ului în Republica Moldova, pregătirea noilor specialiști în domeniu, organizarea de evenimente cu participarea baloanelor cu aer cald, mărirea flotei de baloane cu aer cald și, cel mai important, satisfacția dumneavoastră.

Baloanele noastre

Flota CSN AEROBIS este formată din două baloane cu aer cald. Ambele baloane deţin certificatul EASA  – singurul de acest fel care certifică navele aeriene pentru exploatarea în Europa şi pentru transportul de pasageri.

Baloanele noastre sunt produse în Uniunea Europeană după cele mai înalte standarde din domeniu și sunt certificate de Agenția Europeană de Siguranță Aeronautică – EASA.

Balonul Orange

Kubicek BB30Z

Fabricat de: Kubicek Balloons, Cehia
Volum: 3000 m3 de aer
Poate ridica într-un zbor maxim 4 pasageri, cu o greutate totală de cel mult 270 kg.

Balonul AEROBIS

Cameron O-105

Fabricat de: Cameron Balloons, Marea Britanie
Volum: 3000 m3 de aer
Este executat în proporție de 40% din Hyperlast – cel mai rezistent material utilizat în producţia baloanelor cu aer cald
Poate ridica într-un zbor maxim 4 pasageri, cu o greutate totală de cel mult 270 kg.

PILOȚII AEROBIS

Sergiu-Zavulan

Sergiu Zavulan – Licenţă MD-FB-001 Din 2008

Este primul pilot de balon cu aer cald din istoria modernă a Republicii Moldova, cu o vastă experienţă de zbor la Nivel internațional. Participant la diferite evenimente din domeniu în Ucraina, România, Lituania etc. Organizatorul Festivalului Internaţional al baloanelor cu aer cald din Moldova. Este Membru fondator și Preşedintele Clubului Sportiv Naţional AEROBIS.

Pilot Gheorghe Grecu

Gheorghe Grecu – Licenţă MD-FB-003 Din 2011

Pilot din 2011 cu o bogată experienţă internațională. Participant la festivaluri de baloane în România și Ucraina. În 2014 a efectuat „Turul Armeniei” cu balonul Orange. Organizator al Festivalului Internaţional al baloanelor cu aer cald din Moldova.

Galerie foto/video

Devino Partener

Clubul Sportiv Național AEROBIS este o asociație obștească deschisă pentru noi parteneriate, care vor contribui la dezvoltarea acestui domeniu pe cât de spectaculos, pe atât de provocator – Zborul cu Balonul.
Vă invităm să fiți alături de noi pentru ca sa putem face față noilor provocări și proiecte care vor aduce avantaje atât companiei sau instituției pe care o reprezentați, cât și ballooning-ului din Moldova.
Suntem interesați atât în parteneriate strategice pe termen lung, cât și parteneriate de scurtă durată, pentru anumite evenimente speciale.

Logoul tău aici

Achiziționarea de noi baloane cu aer cald în culorile companiei și cu sigla partenerilor.

Festivalul Baloanelor

Organizarea Festivalului Internațional al Baloanelor cu Aer Cald – eveniment UNIC în țara noastră.

Evenimente Sociale

Organizarea evenimentelor sociale, caritabile și corporative împreună cu noii parteneri.